Over mij

Magdalena Haverkamp

Ik ben geboren op 16 april 1966. Door een burn-out op mijn 38e besloot ik na 15 jaar mijn eigen zaak te verkopen en mijn interesse in het innerlijk van de mens verder te ontwikkelen.

Ik besloot mijn passie te volgen en heb in 2008 mijn Bachelor Psychologie afgerond aan de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO in Utrecht, gevolgd door de opleiding tot NEI Therapeut bij Orin Opleidingen te Eemnes.

In mijn proces van persoonlijke groei heb ik mijn innerlijke kracht en rust teruggevonden. Daarnaast heb ik geleerd om met mijn hoog gevoeligheid om te gaan en mijn sterk ontwikkelde intuitie te gebruiken in mijn werk en dagelijks leven.

Door mijn fascinatie voor het brein besloot ik mij in 2012 te specialiseren tot Neurofeedback Trainer bij het Biometrisch Centrum in Gulpen. Op mijn 50e besloot ik mijn kennis, innerlijke wijsheid en levenservaring in te zetten voor het welzijn van anderen. In juni 2016 was het zover; mijn eigen praktijk Healthy Brains.

Met liefde kijk ik terug op mijn groeiproces en mag ik in mijn praktijk getuige zijn van hoe mijn cliënten hun persoonlijke transformatie proces doormaken. NeurOptimal versterkt een flexibele en veerkrachtige mentaliteit. Onze hersenen zijn uniek en de bron voor onze dagelijkse gewoonten, denkwijzen en gevoelens.

Wat mij het meeste energie geeft binnen Healthy Brains zijn mijn cliënten die ik zie opbloeien door de sessies die ze ondergaan. Mijn grootste drijfveer is mensen laten ontdekken waartoe onze hersenen in staat zijn en mijn cliënten weer optimaal te laten functioneren in hun dagelijks leven.

Sinds 2022 mag ik mijn kennis en expertise inzetten bij de Praktijk voor Arbeidspsychologie in Zutphen waarbij we in een samenwerkingsverband ons richten op het verduurzamen van inzetbaarheid van professionals, teams en organisaties.